Garagestädning Stockholm

Ett välstädat garage ger ett bra första intryck

Övriga tjänster

ÖVRIGA TJÄNSTER

Vid sidan av garagestädning erbjuder vi en rad andra kvalitativa tjänster.

Utomhustjänster

När vi pratar om utomhustjänster så tänker vi i första hand på städning utomhus, trädgårdsarbete, markarbeten, växtskötsel. Vi har dessutom en stark och modern maskinpark som vi håller borta sand och slask med. Vi ser till att det är lika snyggt inne som ute.

Lokalvård inomhus

Vi vårdar de ytor som vi arbetar på. När vi utför lokalvård inomhus så ta vi hand om hela lokalen. Golv, väggar, glaspartier, träytor med mera. Vi är noga med att använda rätt rengöringsmedel som både är effektiva och miljövänliga. I städarbetet använder vi de bästa och modernaste skurmaskinerna. Vår personal är handplockad och vi har stor erfarenhet av att städa stora centrumanläggningar.

Rulltrappor

Vi har sedan 2013 även utfört ett flertal rulltrappsrengörningar. Vi utför en komplett rengöring av både rullband och rulltrappa. En smutsig rulltrappa drar alltid ned helhetsintrycket på lokalvården, och vi rekommenderar att man rengör rulltrappor minst två gånger om året.

Snöröjning

Vi ser på snöröjning i första hand som ett halkbekämpningsproblem där man ska säkerställa säkerheten för alla besökare. Vi har utfört snöröjningar i snart 30 år. Vi har ett gediget kunnande och stor erfarenhet av snöröjning och har en modern och effektiv maskinpark.

Byggservice

Vi kan även erbjuda enklare fastighetstjänster som komplement. Det är en lätthanterlig, flexibel och anpassningsbar tjänst som kan anpassas efter kundens önskemål.

Här är några av de tilläggstjänster som vi kan erbjuda:

  • Källsortering av byggavfall eller annat grovavfall.
  • Rivning och återuppbyggnad av väggar eller liknande.
  • Monteringsarbeten.
  • Varutransporter inom Stockholmsområdet (för befintlig avtalskund).
  • Hyresgästanpassningar.
  • Klottersanering (mindre angrepp).
  • Trä- och möbelvård

 

Garagestädning – välkomna dina kunder med ett välstädat garage!