Övriga tjänster

Vid sidan av garagestädning erbjuder vi en rad andra kvalitativa tjänster inom service och renovering. 

Fastighetsservice

Låt oss sköta den dagliga driften av fastigheten och få mer tid över till annat. Vi utser en personlig fastighetsskötare som ser till att allt hålls i toppskick. Inga fler trasiga eller blinkande lampor, vi fixar mindre reparationer av armaturer, strömbrytare och mindre snickerier, rensar avlopp, byter koder, kontrollerar värmesystem och ventilation med mera. Har ni en restaurang i fastigheten kan vi överta driften av denna vid önskemål.

Projektledning

Projektledning innefattar detaljerade planer för vad som ska göras vid större projekt, inklusive besiktningar och analys av ekonomiska och tekniska förutsättningar. I upphandlingsfasen skapas förfrågningsunderlag och dialog förs med entreprenörer för att slutligen upprätta ett gediget entreprenadavtal. Under byggledningen utförs kontroller på byggplatsen, hålls byggmöten och hanteras ärenden, med kontinuerlig rapportering till beställaren.

Mark och anläggning

Vi är experter inom mark- och anläggningsentreprenader och erbjuder skräddarsydda lösningar för olika behov. Vårt dedikerade team är välutbildat och erfaret, vilket gör oss flexibla nog att hantera allt från mindre projekt till större komplexa utmaningar. Våra tjänster inkluderar mindre anläggningsarbeten, vinterunderhåll, parkarbeten, sandupptagning och stubbfräsning.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om hela vårt serviceutbud.

Garagestädning – välkomna dina kunder med ett välstädat garage!