Garagestädning Stockholm

Ett välstädat garage ger ett bra första intryck

Övriga tjänster

ÖVRIGA TJÄNSTER

Vid sidan av garagestädning erbjuder vi en rad andra kvalitativa tjänster inom service och renovering. 

Lokalvård inomhus

Vi vårdar de ytor som vi arbetar på. När vi utför lokalvård inomhus så ta vi hand om hela lokalen. Golv, väggar, glaspartier, träytor med mera. Vi är noga med att använda rätt rengöringsmedel som både är effektiva och miljövänliga. I städarbetet använder vi de bästa och modernaste skurmaskinerna. Vår personal är handplockad och vi har stor erfarenhet av att städa allt från kontor till butiker, bostadsfastigheter med mera.

Kontorsservice

Vi ger ett lyft till ert kontor med tjänster som växtinredning, service av belysning och kopieringsmaskiner, postservice, fruktkorgar och även tjänster inom bemanning och produktion av webbsidor.

Fastighetsservice

Låt oss sköta den dagliga driften av fastigheten och få mer tid över till annat. Vi utser en personlig fastighetsskötare som ser till att allt hålls i toppskick. Inga fler trasiga eller blinkande lampor, vi fixar mindre reparationer av armaturer, strömbrytare och mindre snickerier, rensar avlopp, byter koder, kontrollerar värmesystem och ventilation med mera. Har ni en restaurang i fastigheten kan vi överta driften av denna vid önskemål.

Bygg & renovering

Via vårt huvudbolag kan vi erbjuda heltäckande tjänster inom bygg och renovering, inklusive helentreprenad. Behöver ni renovera badrum, kök eller andra ytor så kan vi lösa detta åt er.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om hela vårt serviceutbud.

Garagestädning – välkomna dina kunder med ett välstädat garage!